Deskundig en betrokken

Atva vink

Deskundig

Administratief moet alles gewoon goed geregeld zijn binnen je bedrijf zodat je niet voor verassingen komt te staan. Hierdoor kun jij je richten op de operationele kant van je scheepvaartbedrijf, het vinden van opdrachtgevers en het veilig bereiken van je bestemming. Samen met onze partners staat wij garant voor een deskundige begeleiding zodat jij je doelen kunt bereiken.

Atva vink

Betrokken

Wij gaan niet uit van het nummer dat je hebt gekregen in onze administratie maar van onze persoonlijke kennismaking waarmee onze samenwerking altijd begint. Een mens met een bedrijf en dromen. Door gebruik te maken van  moderne communicatiemiddelen zijn wij altijd bereikbaar voor advies of overleg. We stappen graag bij je aan boord om een goed beeld van je onderneming te krijgen – maar natuurlijk ook omdat we dat leuk vinden.

Mark van Tol

De passie voor scheepvaart heb ik bij de geboorte meegekregen aan boord van het binnenschip van mijn ouders. Zij voeren binnenlands en vervoerden hoofdzakelijk veevoer. Na een aantal jaren op het internaat, heb ik tot mijn achttiende meegevaren en de KOF-opleiding gevolgd. Daarna werd het tijd voor een studie aan de HEAO in Breda in de richting accountancy om vervolgens de opleiding tot Accountant-Administratieconsulent af te ronden.

Mijn carrière is begonnen bij een rechtsvoorganger van de accountantsorganisatie EY, daarna heb ik bij kantoor Van Houwelingen jarenlang jaarrekeningen samengesteld en belastingaangiften verzorgt voor uitsluitend scheepvaartbedrijven. Het grootste deel van mijn werkzame bestaan heb ik doorgebracht als partner van de accountantsorganisatie WEA Deltaland waar ik een groot aantal bedrijven in het midden-en kleinbedrijf adviseerde op administratief en fiscaal gebied. Met Abacus Advies is de cirkel rond.

Uit eigen ervaring weet ik welke fantastische mogelijkheden automatisering biedt voor het voeren van de administratie maar ook hoe weinig nog van deze mogelijkheden gebruik wordt gemaakt. Mijn doel is om deze mogelijkheden ten volle te benutten en zo de administratie efficiënter te maken en  naar een hoger niveau te tillen.

 

Bel voor een vrijblijvende afspraak