Advies of sparring partner nodig?

Atva vink

Je bent aan een volgende stap; je eerste eigen schip? een volgend grote schip? nieuwbouw? Wat zijn de mogelijkheden en welk valkuilen moet je omzeilen. Hoe ver kun en wil je financieel gaan? We gaan er samen mee aan de slag.

Atva vink

Je voert je bedrijf nog als eenmanszaak, wat zijn daar de voor- en nadelen van? Is een Vennootschap onder firma met je partner fiscaal voordeliger? Of heb je nog een pensioen BV die eigenlijk geen doel meer dient, hoe ga je daar mee om? Ook lastige fiscale vraagstukken pakken we aan eventueel met een van onze patners.

Atva vink

Innovatie en de financiering daarvan is een zeer actueel onderwerp. Welke mogelijkheden bestaan er om je schip te verduurzamen. De overheid doet een handreiking maar hoe ga je daar mee om? Ook hier bieden we uitkomst en kennen we de juiste partners.

Laat je bedrijf groeien

Maatwerk

Advies over je bedrijfsvoering is maatwerk. Het is daarbij van groot belang dat er duidelijkheid bestaat over de financiële positie van je onderneming. Daarnaast praat het makkelijker met iemand die je business kent en die je niet uit hoeft te leggen hoe een schip in elkaar zit. Ook deinzen we er niet voor teug om een specialist in te schakelen waar dat nodig is, denk aan subsidie-aanvragen, fiscale vraagstukken of automatiseringsvragen.

Sparren: zinvol en verhelderend